O nas

Tomcio Paluch Gastro to nic innego jak fizjologia smaku, alchemia gościnności, powstała całkiem przypadkiem. Otóż, pewnego dnia, w pewnym miejscu i o pewnej porze spotkało się dwoje ludzi. Nikt do dziś nie wie jak do tego doszło. Połączyły się mówiąc skromnie dwa talenty.

Nasza historia rozpoczęła się od zakupu Food Trucka. Nazwaliśmy go Tomcio Paluch Food Truck. Był to dla nas niesamowicie trudny wbrew pozorom start. Popełniliśmy dużo błędów z których bardzo szybko wyciągaliśmy wnioski. Udoskonalaliśmy pracę w małym zespole, trudnych warunkach ze względu na niewielką powierzchnię do pracy a ogrom zamówień. Sezon zakończyliśmy bardzo pomyślnie z zaproszeniami i wstępnie ustalonym harmonogramem na kolejny sezon. W następnej kolejności przejeżdżając ulicą Raginisa na myjni było ogłoszenie o wynajmie przyczepy po zamkniętym biznesie „Kebab”. Chwila zastanowienia i podjęliśmy się kolejnego nowego wyzwania. Nigdy wcześniej nie robiliśmy jedzenia typu „kebab”. Początki ponownie były nie lada wyzwaniem ale wspólna praca i dążenie do celu , setki prób, zmian receptur dały nam po niespełna pół roku satysfakcję, że czas oczekiwania na zamówienie dochodził do 1h -1, 5 h. Miejsca było mało, warunki do rozwoju nas ograniczały. Rozpoczęliśmy poszukiwania większego lokalu i udało się. Niespełna 150 m wzięliśmy pod swoją pieczę działkę z parkingiem i możliwościami. Wykończyliśmy pod nasze oczekiwania i zaczął się nowy etap, który trwa do dnia dzisiejszego…. I oby jak najdłużej… ważne, że wciąż razem.

Wszystko robimy dla naszych gości. Nie dla siebie.

Słuchamy ich oczekiwań, wymagań i jednym słowem "Spełniamy marzenia".

Serdecznie zapraszamy, Izabella i Tomasz :)